Dag 4 - dag 2 van de bouw. Gaan we het halen?
Door: Jeugd
Blijf op de hoogte en volg Jeugd
21 Oktober 2025 | Roemenië, Telechiu
Weer een werkdag achter de rug!
De ochtend is begonnen met ochtendgymnastiek. Zodat we allemaal springend, dansend, zingend en jubelend extra vroeg ons bed uit konden om om 8 uur bij de bouwplaats te zijn. Dit zodat toen extra stenen geleverd konden worden. Dit ging natuurlijk echt op zijn roemeens dus waren ze er na de koffie gelukkig eindelijk. Dat was perfect getimed, de blokken waren net allemaal aan het huisje gelijmd. Nog een paar uurtjes lijmen verder en toen zaten al de 12 lagen stenen er op.
Daarna werd het tijd voor de balken, dus team balk kon toen de laaste stenen gelegd werden vast gaan passen en meten. Uiteindelijk hadden we een mooie verdeling van een zagerij van de dames en de mannen die de balken voor het dak gingen plaatsen.
Rond het einde van de middag ging de kookploeg richting 'het resort' om een heerlijk AVGtje te maken. De mannen hadden de smaak te pakken en wilden liever nog even doorgaan.
Toen uiteindelijk iedereen was aangekomen hebben we heerlijk genoten van onze (zo goed als) Hollandse pot. Mét jus. Anoek heeft de dag afgesloten waarna de dames en heren uiteen zijn gegaan om nog even verder te praten en er een waardevolle avond van te maken.
We hopen allemaal op een gezegde nacht en proberen morgen net zo energiek op te staan.